Në studion e emisionit “Fol me psikologen” të autores Ervisa Lula, psikologia Lorela Garuli ka interpretuar vizatime të ndryshme fëmijësh. Ajo është ndalur tek koncepti i familjes se si fëmijët shohin veten dhe prindërit.


Momenti kulminant ka qene interpretimi i vizatimit të kryeministrit Edi Rama kur ai ishte 5 vjeç.

“Ego e madhe dhe rivalitet, detaje interesante se si e sheh ai vëllain me të vogël, Olsin”, thotë psikologia.

Lexojeni të plotë në Gsh.al: http://www.gsh.al/2018/06/14/fol-psikologen-zberthehet-edi-rama-cfare-tregon-piktura-e-tij-kur-ka-qene-vetem-5-vjec/

Etiketa: