Chloe Khan është njëra prej modeleve më seksi në botë.


Ajo njihet për format trupore magjepsëse dhe këtë gjë na e ka dëshmuar edhe me fotografinë e fundit.

E veshur me bikini, ajo ka shfaqur gjoksin bombastik.
Chloe-Khan-in-Gold-Bikini-2017-03-662x1011

PAY-EXCLUSIVE-Chloe-Khan-is-spotted-on-the-beach-in-Barbados

Etiketa: