Ky është momenti kur një turist i “çmendur” vendosi të “nderonte” lordin e drogës, Pablo Eskobar, duke thithur pluhur të bardhë në varrin e tij në Itagui të Kolumbisë.


Në video, e cila u publikua nga vetë ai, shfaqet turisti që ulet në gjunjë, merr një kartmonedhë dhe thith pluhurin e bardhë mbi pllakën e mermertë.

Videoja e postuar në llogarinë e tij, ishte hequr menjëherë të nesërmen.

https://www.youtube.com/watch?v=KVQh0xAiHfY