TIRANE- Deputeti i Partisë Demokratike Lucjano Boçi ka publikuar në profilin e tij në Facebook tezën e provimit të Matematikës së Maturës Shtetërore dhe pretendon se ashtu si në rastin e provimit të Letërsisë, teza doli nëpër gjimnaze para se ta publikonte MAS.


Ai nuk nguron t’i drejtohet minsitres Nikolla, të cilën e fton të bëjë detyrën e të lërë propagandën boshe.

“Ja dhe testi i matematikës sot!
Të presim cfarë do na thotë Ministrja.
Unë them më mirë të heshtë e të fillojë të bëj punë e jo propagandë boshe”,- shprehet ai.
Capture
(m.a/BalkanWeb)