Virgjëresha përkufizohet zakonisht si mbretëresha e perfeksionit dhe të lindurit e kësaj shenje janë një ndër njerëzit më të mirë që mund të njihni ndonjëherë.

Nuk ka rëndësi nëse e ke në familje, e ke shoqe apo të dashur, një Virgjëreshë është e dobishme për jetën tënde për një milionë arsye.

Virgjëresha vë re çdo gjë, ndaj nëse ty të shpëton diçka, ajo është aty për të të iluminuar.

Nëse prezanton prindërit me një Virgjëreshë, ata do ta pëlqejnë aq shumë sa me raste do t’jua përplasin në fytyrë thënien “S’e marr vesh pse rri me ty ajo, ishte kaq e sjellshme”.

Përtej shakasë, një Virgjëreshë i tërheq njerëzit si me magnet me ëmbëlsinë dhe qetësinë e saj.

Ah, ndonjëherë është edhe e bezdisshme! Të merr çdo 5 minuta për të thënë se je vonë, të telefonon para për të të kujtuar se duhet të shkoni diku. E ka fobi të mos jetë korrekte, por mos ia vini re! Në fund të fundit, është në përfitimin tuaj.

Mjeshtre e detajeve, një Virgjëreshë do të organizojë festa dhe supriza për ty si askush tjetër.

Të mos flasim për pastërtinë dhe rregullsinë: çorapet e palosura dhe mundësisht të vendosura sipas ngjyrave, dollapi i rregullt dhe tek-tuk me shënime ‘pulovra dimri’, ‘xhinse’, ‘T-shirts’, fletoret dhe blloqet e shënimeve radhitur sipas gjatësisë etj.

Të jetuarit me një Virgjëreshë është lehtësim jete, sepse përfundojnë duke bërë edhe punët e tua nga mania për pastërti dhe rregull.

Kjo shenjë përpiqet vazhdimisht që të ndryshojë jetën e njerëzve përreth.

Ndonjëherë kritikon më shumë seç duhet, por e bën nga dashuria dhe kujdesi.

(BalkanWeb)

Etiketa: