Dua Lipa është një nga këngëtaret më të njohur shqiptare në botë, e cila ka thyer kufinjtë dhe tashmë po qëndron në “top” këngëtaret më të kërkuara.

Së fundmi, ylli i muzikës ndodhet në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo ka postuar në rrjetin social Instagram foto kus hfaqet me nje robdishan dhe tregon kembët.

Etiketa: