Pavlina Mani është një aktore e mirënjohur shqiptare e cila spikati në shumë role, duke filluar në 1966 në “Oshtimë në bregdet”, kur ishte ende studente, por edhe me pjesën Pallati 176, ne rolin e nënës së Elsës, një komedi e cila vazhdon dhe sot të pëlqehet nga të gjithë.


Seriali i njohur ‘Njerëz dhe Fate’ ishte një nga serialet e para shqiptare që do të mbetet gjatë në memorien e të gjithë publikut, për arsyen se trajtonte problematika të familjeve shqiptare dhe Pavlina luante rolin e Dritës, nënës së Florit.

Ajo spikati shumë me rolin e saj në këtë serial.

Ky ishte roli i fundit i aktores Pavlina Mani, e cila pas mbarimit të xhirimeve të serialit u largua së bashku me familjen e saj drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ajo jeton në Amerikë prej më shumë se 16 vitesh dhe pamja e saj ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë.
(da.xha/BalkanWeb)
3-137 (1)

pavlina mani

4-83 (1)

5-111 (1)

8-4 (1)

6-52 (1)

9-26 (1)

1-1012 (2)

Etiketa: