Ky është momenti kur vinçi shkatërron një makinë Ferrari 458 Spider e cila kushton 200,000 dollarë.


Kjo super makinë u konfiskua nga policia e Midlandit në prill të 2017 dhe më pas e shkatërroi atë pasi kishte menduar se ishte e vjedhur.

Kjo makinë i përkiste milionerit Zahid Khan.

Policia sekuestroi Ferrarin pasi ai e kishte parkuar gabim para një gjykate.

Pamjet se si Ferrari 458 Spider shkatërrohet nga vinçi janë publikuar vetëm tani.

(BalkanWeb)