Këngëtarja Eni Koçi ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet në ambjentet e palestrës ku stërvitet.


Ajo qe bie ne sy jane streçet e këngëtares qe jane te çara anash, deri lart dhe ku mungojnë të brendshmet.

Nuk e dimë nëse Eni ka shkuar thjesht për të bërë foto me këto streçe, apo vërtetë ajo stërvitet në këtë mënyrë.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: