VLORE- Era e fortë për pak sa nuk ka shkaktuar viktima sot në Vlorë. Ashtu siç shihet edhe nga pamjet, një palmë është shkëputur nga trungu i saj, pasi ka qenë e kalbur dhe ka zënë poshtë një makinë, duke shkaktuar dëme materiale.

Fatmirësisht nuk pati persona të lënduar. Qyteti bregdetar është përfshirë nga një erë e fortë, e cila ka shkaktuar dëme edhe në disa biznese.

Palma vlore

Vlore

benzi 5

benzi ne vlore5
(ed.me/BalkanWeb)
benzi ne vlore6

benzi ne vlore54

benzi ne vlore

Etiketa: