EGJIPT – Një fëmijë ka shpëtuar për mrekulli pas rënies nga ballkoni. Por fatmirëisht ai është pritur nga një polic që ishte me shërbim aty pranë.

Kalimtarët kishin dhënë alarmin, pasi kishin parë fëmijën të varej nga bordurat e ballkonit. Polici e ka parë dhe u përgatit për ta pritur fëmijën me trupin e tij shkruan Abcnews.

Rezultati në fund ishte i suksesshëm, fëmija shpëton për mrekulli dhe ndodhet shëndosh e mirë në shtëpinë e tij.
(er.cu/BalkanWeb)