ITALI – Në pistën e Fioranos shumë afër fabrikës në Maranello është prezantuar për publikun për herë të parë xhevahiri më i fundit i Ferrarit, modeli SP38.


Untitled-1
Karroceria është e konceptuar në një mënyrë unike dhe e lyer me ngjyrën e kuqe, karakteristikë e Ferrarit. Makina bëri disa xhiro por debutimi i saj i vërtetë do të bëhet ditën e shtunë, më 26 maj.
Untitled-2

SP38_0122-kSoC-U43490624870641LDC-593x443@Corriere-Web-Sezioni

(BalkanWeb)

Etiketa: