Këngëtarja e njohur italiane Anna Tatangelo është fotografuar teksa bënte shopping në Milano.
Ish e fejuara e Gigi D’Alessio ka blerë disa lojëra për djalin Andrea në qendër të qytetit dhe ka qenë e shoqëruar nga Givanni Caccamo, fituesi i Sanremo Giovani në 2016.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: