Me fqinjin e saj të urryer, Koreja e Jugut do të organizojë Olimpiadën Dimërore muajin e ardhshëm. Kjo pasi KimJong Un ka zbuluar fshatin e ri të skive. Koreja e Veriut mori rreth 50,000 metra katrorë pranë qytetit të Kanggye, duke përfunduar një projekt ndërtimi 10 mujor, shkruan monitor. Kim mburret që ka një shpat mali prej 530m, së bashku me shpatet fillestare 200 metra të gjatë. Dhe sigurisht ka shumë restorante dhe akomodim të vlefshme edhe për koreanët e pasur të veriut. Ajo vjen pasi fotot e rralla zbuluan kurthin turistik të Parkut të ujit “Disneyland” të Kim, i ndërtuar ndërsa “swathes” e kombit të tij urrej.


(BalkanWeb)