Dukesha Meghan Markle këto ditë u kthye në personin më të kometuar në të gjithë botën! Çfarë veshi ajo gjatë dasës, si u trukua, si dukej, çfarë modeli flokesh zgjodhi, kush e shoqëroi e plot si këto pyetje shqetësuan mbarë shtypin botëror.
C8D63DFD-CD65-4CF6-9D5A-EAF89A2C728E
Por përvec nuses ka qenë edhe një vajzë tjetër që ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Bëhet fjalë për mbesën e Princeshë Dianes, Laddy Kitty Spencer.
Screenshot_1-61
Ajo u paraqit në ceremoni e veshur në mënyrë shumë elegante, por ajo që ra në sy është edhe ngjashmëria e madhe me hallën e saj, pikërisht Princeshës Diana. Ajo ishte veshur me një fustan super elegant dhe shoqërohej në dasëm nga i vëllai dhe e ëma.
5FA0D253-653F-4A9C-9BF0-7E6B20548502
49EAC753-3045-4C0E-8669-6A81E6E834D8