Kanë mjaftuar pak minuta shi i rrëmbyeshëm i breshër që kryeqyteti të përmbytej pavarësisht se në ditë vere.
permbytje ne tirane
E ndërsa qytetarët u kapën në befasi në mes të rrugës, LSA-ja ka shkrepur disa foto që tregojnë situatën.
WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.45

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.39

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.36

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.31.19

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.31.18

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.31.17

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.31.13

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.49

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.47 (1)

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.47
Të moshuar, por edhe të rinj janë fotografuar teksa përpiqen t’i shpëtojnë pellgjeve me ujë e rrugëve të përmbytura.
permbytje
Ka edhe nga ata që s’kanë pasur zgjidhje tjetër veçse t’i futen “detit në këmbë”.
WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.31.01

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.59

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.57

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.54

WhatsApp Image 2018-06-22 at 15.30.51
Shiu, breshëri dhe era nuk kanë kursyer as pemët në disa prej rrugëve kryesore.
(m.a/BalkanWeb)