Ajo është një nga këngëtaret shqiptare më të bukura dhe më të njohura.

Këtë herë Ingrit Gjoni ka publikuar në rrjete sociale një foto kur ishte në moshën 16-vjeçare.
ppp_1521208144-9526049
Shumë e bukur njësoj si sot duket se koha për Ingritin nuk ka kaluar.
download (1)

auto_ingrit-gjoni-650x358-11518443201

download

Etiketa: