Në fotot e para ajo shfaqet me një xhup sportiv dhe një dekolte hot. Më pas më e relaksuar, me buzët në formë zemre duke mbuluar me dorë gjoksin nudo.
C_2_fotogallery_3086674_8_image
Ireland Baldwin, vajza e Alec dhe Kim Basinger, nuk është e re në këtë tip provokimi.
C_2_fotogallery_3086674_6_image
Vetëm disa ditë më parë Ireland u shfaq nudo për një kauzë të rëndësishme, atë në favor të Peta.
C_2_fotogallery_3086674_7_image
Nudo dhe me fizikun e saj të skalitur Ireland ka shkruar mbi trupin e zhveshur ‘më mirë nudo se me pelice’, duke tërhequr kështu vëmendjen e të gjithë ndjekësve të saj. Edhe tani ajo provokon me këto foto.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3086674_3_image

C_2_fotogallery_3086674_5_image

C_2_fotogallery_3086674_0_image

C_2_fotogallery_3086674_1_image

C_2_fotogallery_3086674_2_image

C_2_fotogallery_3086674_4_image

Etiketa: