SHBA-Ata janë përfolur prej disa kohësh për një lidhje mes tyre dhe Justin Bieper dhe Hailey Baldëin kanë konfirmuar romancën e tyre, teksa janë shfaqur duke u puthur në Neë York.

Cifti si ka shkëputur për asnjë moment duart nga njëri-tjetri, duke shkëmbyer puthje në Big Apple, të dielën.

Pas puthjeve në Big Apple, të dy janë spostuar në parkun e Rockefeller, ku të ulur në një stol janë përqafuar papushim.
(da.xha/BalkanWeb)
4D31FCC800000578-5853945-image-m-14_1529261192377

4D56676B00000578-5853945-Life_is_good_Bieber_flashed_a_smile_as_he_enjoyed_a_day_with_his-a-12_1529261046398

4D567D1800000578-0-image-a-1_1529249915847

4D5AE49500000578-5853945-image-a-43_1529277487247

4D5AFA2400000578-5853945-image-a-26_1529275581833

4D5AFA1900000578-5853945-image-a-27_1529275584583

policia masa per anijet lundruese

4D5AFA0900000578-5853945-image-a-17_1529275414152