Ajo do të sjellë në jetë vajzën në gusht dhe të shtunën, Kate Hudson është fotografuar me bikini të zinj në një plazh në Greqi.

39 vjecarja dhe i dashuri i saj Danny Fujikawa po shijojnë këto momente përpara ardhjes në jetë në vajzës së tyre.

Hudson është shfaqur me kapele dhe syze duke mbuluar fytyrën nga dielli.
(da.xha/BalkanWeb)
4D5049E400000578-5852081-image-a-17_1529184021128

4D504D3600000578-5852081-image-m-15_1529183978566

4D50496000000578-5852081-Sweet_summertime_Kate_slipped_on_a_pair_of_pants_and_shawl_befor-a-4_1529195073251

4D4FCA4A00000578-0-image-a-18_1529175912534

4D4FC88A00000578-0-image-a-17_1529175906977

4D4FC8E200000578-5852081-Shady_lady_The_Bride_Wars_star_rocked_a_pair_of_aviators-a-3_1529195073236

4D4FCA5200000578-0-image-a-15_1529175894868

4D4FCA2200000578-0-image-a-8_1529175798047

4D4FC9E800000578-5852081-Splashin_around_The_Almost_Famous_actress_wore_a_pink_sarong_as_-a-1_1529195073215

4D4FCAE300000578-5852081-Easy_does_it_Kate_managed_to_get_into_the_kayak_without_any_assi-a-5_1529195073381

4D4FC76B00000578-0-image-m-9_1529175800591

4D4FC9F200000578-0-image-m-12_1529175830101

4D4FCA3E00000578-0-image-a-13_1529175869706

4D4FC88E00000578-0-image-m-3_1529175744139

4D2402E400000578-5852081-Dotting_mom_Kate_shares_son_Bingham_six_with_ex_fianc_Matthew_Be-a-2_1529195073216