Me një pallto ngjyrë pana, geta dhe çizme të zeza, Kate Middleton është shfaqur e mrekullueshme në dalën e saj të fundit, ndryshe nga herët e tjera ku dukej e lodhur dhe e zbehtë për shkak të shtatzënisë së saj të tretë.

Dukesha e Cambridge, ndodhej për vizitë në një qendër për fëmijët nga 6 deri në katër vjeç. Kate vazhdon të jetë aktive në misionin e saj kushtuar fëmijëve në nevojë dhe që kanë probleme me shëndetin.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: