Eni Koçi, e ftuar në “Xing me Ermalin” u vendos para disa fotove të vajzave të famshme dhe në pjesën dërrmuese nuk pranoi që tregonte superioritet.

Për Elvanën, Norën, Zajminën tha që janë më të bukura se ajo. Vetëm kur erdhi radha e Luanës, Eni pa nga Ermali dhe tha: Po, jam më e bukur se Luana!

Por në fund këngëtarja u kujdes të thotë se bukuria nuk ka fund kështu që secila vajzë ka bukurinë e saj dhe shijet ndryshojnë.