Kim Kardashian di si të bëjë për vete ata që e duan dhe ata që nuk e duan.


Ylli i reality show amerikan pas “Met Gala”, ku u vlerësua si ndër më të mirat me pamjen e saj, është shfaqur me një fustan ngjyrë të verdhë.

Me këtë fustan të Versace, ajo u fotografua pas një darke në një restaurant në ”Chinatown”.

Ajo thjeshtë duket mahnitëse me këtë pamje.
verdh

kim

Etiketa: