E dimë që Kim Kardashian ka një staf të madh që kujdeset për të dhe një sërë dietash apo produktesh, që e ndihmojë për t`u dukur gjithmonë e bukur dhe e re. Por më në fund Kim ka zbuluar sekretin, se si lëkura e saj duket e re dhe e shëndetshme.

Është diçka që mund ta bëjë kushdo dhe nuk duhet të jesh VIP, apo të shpenzosh shumë para.
-640-0-5ab0dc4a5e03c
Në një intervistë për ELLE.com, Kim foli për bukurinë dhe për rutinën e kujdesit të lëkurës. “Unë i vendos produktet e bukurisë kudo, në të gjithë trupin.
-640-0-5ab0dc3ecaf69
Mendoj se është shumë e nevojshme, sidomos te pjesa e qafës dhe kraharorit. Mund të mos më pëlqejë era e një produkti, por kur mendoj se është i efektshëm e vendos në të gjithë trupin”, -rrëfeu Kim.

Etiketa: