Topi i basketbollit me numrin 23 që mbante idhulli i tij Michael Jordan, ishte tatuazhi i bërë nga i ndjeri Dr Flori në krahun e tij. Një prej miqve të tij më të mirë, Landi Hysi, ka vendosur t’i kushtojë një tatuazh në trupin e tij dhe është i njëjti që kishte Dr. Flori. Landi i dedikoi atij edhe çmimin e fituar tek “Kënga Magjike”. Ai ka deklaruar që një prej pengjeve që i ka mbetur është edhe premtimi që i kishte bër mikut të tij për të ndjekur nga afër një ndeshje të NBA, në udhëtimin e radhës në Amerikë. (da.xha/BalkanWeb)