Kërcejnë zbathur në lëndinë përpara shtëpisë së tyre Laura Torrisi dhe e vogla Martina Pierccioni.

Me një njëjtin kostum si e ëma shfaqet dhe vajza e vogël e aktores së njohur italiane.

Artistja, bërë e njohur edhe tek ne me seritë televizive ‘Nder dhe Respekt’, e fejuar me Luca Betti, tregon format e saj perfekte.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3088843_0_image

C_2_fotogallery_3088843_7_image

C_2_fotogallery_3088843_6_image

C_2_fotogallery_3088843_5_image

C_2_fotogallery_3088843_4_image

C_2_fotogallery_3088843_3_image

C_2_fotogallery_3088843_2_image

C_2_fotogallery_3088843_1_image

Etiketa: