TIRANE– Publikohen përgjigjet e sakta të provimit të Matematikës për Maturën Shtetërore 2018. Testimi u zhvillua ditën e sotme, ndërsa Ministria e Arsimit ka publikuar tezat sesi duhet të ishin dhënë përgjigjet e sakta nga maturantët.


Testi kishte 25 pyetje, nga të cilat 13 kërkesa ishin me përgjigje alternative, që vlerësohet me nga 1 pikë secila, dhe 12 pyetje ishin me zhvillim.
[embeddoc url=”http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Matematike-20182c-Gjimnazi-zgjidhje-Varianti-A-Format.pdf”]
[embeddoc url=”http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Matematike-20182c-zgjidhje-Gjimnazi-gjuhesor-Varianti-A-Format-2.pdf”]
[embeddoc url=”http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2018/06/Matematike-20182cZgjidhje-Profesionale-Varianti-A-format.pdf”]
(BalkanWeb)