Mediat serbe kanë shkruar pas ndeshjes Skënderbeu-Partizani i Beogradit, duke vendosur titujt si më poshtë në disa prej portaleve më të mëdha.
“Kurir”- Partizani fiton pikë kundër Skënderbeut në Elbasan

“Sport Informir”- Gjithçka e hapur, ne mund të avancojmë

“Telegraf.rs”- Antifutboll në Elbasan: Partizani kthehet me pikë nga Shqipëria

Mozzart Sport: Kryqëzimi i shtyllave dhe tre minuta horror. Për pranverën në Europë duhet që Partizani të mësojë të shënojë.

Republika: Ninullë në Elbasan, Partizani barazon me Skënderbeun

BLIC SPORT: Soumah humbet mundësinë e triumfit në minutën e 89