Pushime relaksuese për Melania Griffith, që ka dokumentuar me një video dhe foto udhëtimin e saj në një barkë në Korsika në rrjetin social Instagram.

Artistja amerikane, 61 vjeç, ka treguar një trup gjithmonë të tonifikuar, me një kostum banjoje me ngjyra dhe një pelerinë trasparente.

Në rrjetet sociale asaj i pëlqen të ndajë pjesë nga përditshmëria e saj mbi të gjitha foto që i përkasin të kaluarës.
Mes fotove më të vlerësuar nga ndjekësit ajo me nënën artiste Tippi Hedren, në 1958, me Sopfia Loren ( që e ka takuar kur ishte 8 vjec) dhe atë me David Bowie në 1991.

Në të njëjtën foto shfaqet edhe Don Johson, një nga tre ish bashkëshortët e Griffith, me të cilin ka vajzën Dakota.

Familja e artistes gjithmonë ka një peshë të rëndësishëm në rrjetet sociale, ku nuk mungojnë as fotot e dedikuara Stella Banderas, vajza që artistja ka me Antonio Banderas dhe djali Alexander Bauer që ka lindur nga dashuria me aktorin kuban Steven Bauer.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3088816_7_image

C_2_fotogallery_3088816_9_image

C_2_fotogallery_3088816_1_image

C_2_fotogallery_3088816_2_image

C_2_fotogallery_3088816_3_image

C_2_fotogallery_3088816_4_image

C_2_fotogallery_3088816_5_image

C_2_fotogallery_3088816_0_image

C_2_fotogallery_3088816_6_image

C_2_fotogallery_3088816_8_image

Corsica ? @polinakitsenko @madmadmash @loreerodkin @joystino Such fun?

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Etiketa: