eksa e shikon duket si një foto perfektë familjare, Melissa Satta, Kevin Prince Boateng dhe i vogli Maddox mes tyre në divanin e shtëpisë.

trwrwe

Pas fotove të shumta seksi, ish-velina në Itali u ka dhuruar fansave të saj në rrjetet sociale edhe disa foto si shtëpiake, në ambientet e ndryshme të shtëpisë.

arg

Por për fat të keq Boateng shfaqet në një foto me çorape të grisura, gjë që nuk i ka shpëtuar syrit të kujdesshëm të fansave.

g

Epo fati i keq Melisa dhe Boateng, rrjeti është i pamëshirshëm!