Dita e Verës ka ardhur jo vetëm me festime e aktivitete në vendin tonë, por edhe me të papritura nga natyra.

Një breshkë uji ka dalë sot në bregun e plazhit Rana e Hedhun në qytetin e Lezhës.

Breshka doli pranë resortit “Sigal” në Lezhë, dhe është fotografuar nga kalimtarë të shumtë që zgjodhën bregun e detit për të kaluar sot Ditën e Verës.

Një foto të breshkës së ujit e ka siguruar edhe BalkanWeb

breshka

(BalkanWeb)