Presidenti i një shteti të largët indian, shfrytëzoi të gjitha mundësitë për të fituar zgjedhjet, duke mashtruar njerëz.


Ai manipuloi e bleu vota  vetëm për të fituar pozitën që dëshironte, atë të  të parit të shtetit. Por, kur e arriti qëllimin, ai nuk kishte askënd me të cilin do të festonte fitoren.

Sipas videos së shpërndarë në internet, presidenti del në një fushë dhe bën me dorë që duket sikur po përshëndet masën.

Por, në të vërtetë, pas kamerave shihet që askush nuk doli për të festuar me të, pasi askush nuk e donte.

BalkanWeb

Etiketa: