Koha kalon dhe flokët në vend që të zbardhen… bien.


Kështu princi William duke e kuptuar atë që po i ndodhte me flokët ka vendosur të rruajë kokën pothuajse zero.

Veprimi i tij nuk i ka shpëtuar tabloideve britanike të cilët e kanë publikuar lajmin me tituj të tipit ‘God shave the king ’’Perëndia e rruajti mbretin’
(da.xha/BalkanWeb)