Rihanna është shfaqur me një veshje trasparente në një foto të publikuar në Instagram.

Me çizme të gjata deri lart në kofshë dhe gjoksin që i shfaqet poshtë veshjes trasparente, Riri ka provokuar fansat me një veshje për Coachella Festival.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3087353_5_image

C_2_fotogallery_3087353_6_image

C_2_fotogallery_3087353_7_image

C_2_fotogallery_3087353_1_image

C_2_fotogallery_3087353_2_image

C_2_fotogallery_3087353_3_image

C_2_fotogallery_3087353_4_image

C_2_fotogallery_3087353_0_image