Në një mënyrë apo në një tjetër, femrat janë bërë gjithnjë protagoniste në historinë botërore.
Ato kanë ndryshuar marrëdhëniet mes kombeve, qoftë si spiune, presidente apo ushtare.

E kur vjen fjala tek femrat e pushtetshme, Rusia është një nga ato vende gjinia femërore ka një vend mjaft të rëndësishëm.
0-640x430
Shteti i fuqishëm ka rreth 160 mijë ushtarake ose 10% e totalit të forcave, edhe pse numrin më të madh të total e mban Amerika.
IMF-girl-2
Ruset njihen për hijeshinë, lëkurën e hapur dhe sytë blu, duke u berë kështu ndër femrat më tunduese në planet. Por pavarësisht të gjithave, ato arrijnë ta ruajnë delikatesën, por mbi të gjitha bukurinë e tyre edhe nën uniformën ushtarake.

Etiketa: