Selena Gomez është shfaqur e veshur me atletet e reja të markës Phenom, e cila ka prodhuar atletet e reja të femrave.


Në një postim në Instagram këngëtarja shkruan:

“Unë jam aq e ngazëllyer për të ndarë me ju fushatën time të parë @ PUMA Phenom. #DoYou ”

“Kjo këpucë e guximshme u ndërtua për gratë e guximshme. Kjo është arsyeja pse ambasadorja më e re e PUMA për femra, Selena Gomez, vepron si mishërim perfekt i kësaj atleteje dinamike“ tha përfaqësuesi i markës së famshme.
“Ajo përfaqëson gratë që kanë nevojë për pushtet përmes stërvitjeve dhe ditëve të tyre”.
(da.xha/BalkanWeb)