SHBA – Një grua ishte duke furnizuar me benzinë makinën e saj në një pikë karburanti në Michigan, SHBA. Papritur aty vjen një burrë, i cili duke u munduar të mos bjerë në sy hipën në makinën e gruas nga ana e shoferit.

Në atë moment përpiqet të arratiset duke e ndezur makinë dhe bëhet gati të largohet. Por gruaja sic duhet dhe në video nuk heq dorë por hipën në makinë. Hajduti bën vetëm disa metra në braktis makinë e largohet.

(er.cu/BalkanWeb)