TEPELENE- Shkarje dheu është regjistruar sot në Tepelenë, e për pasojë është dëmtuar ujësjellësi i qytetit si dhe janë përmbytur dy banesa.
foto3
Gazetarja Brikena Metaj raporton se nga përmbytja rrezikohen edhe disa banesa të tjera.
foto36
Duke marrë shkas nga kjo situatë, furnizimi me ujë të pijshëm në qytetin e Tepelenës do të bëhet me orare të reduktuara.
(ed.me/BalkanWeb)
foto35
foto34

Etiketa: