TIRANE- Një qytetar dixhital i shkruan ish-kryeministrit Sali Berisha për të denoncuar atë që e quan një tjetër votë të Shqipërisë kundër SHBA. Sipas denoncuesit, Shqipëria ka votuar për Marokun dhe kundër SHBA, Kanada e Meksikës për zhvillimin e kampionatit të ardhshëm të futbollit!

STATUSI I BERISHES
Nje akt tjeter i shemtuar antiamerikan i Norieges!

Shqiperia me urdher te Edvinit voton per Marokun dhe kunder SHBA, Kanada e Meksikes per zhvillimin e kampionatit te ardhshem te futbollit! sb

“Doktor, shife si Shqiperia tradhetoi Ameriken edhe ne FIFA”

https://resources.fifa.com/image/upload/voting-results-for-the-2026-fifa-world-cup.pdf?cloudid=vpnl19m2xr8zk50mnor3
Capture
(m.a/BalkanWeb)

Etiketa: