Eli Fara është një nga këngëtaret më të dashura për të gjithë.

Përveçse një nga zërat më të mira të muzikës shqiptare, ajo është edhe një nder femrat me te bukura, qe i ka rezistuar kohës dhe për moshën qe ka i sfidon edhe të rejat.

Por ja se si ka qene ne vitet 90 Eli Fara.

Etiketa: