ITALI – Një nga momentet më të shumë pritura të dasmës është prerja e tortës. Dora e dhëndrit e shoqëruar nga dora e nuses, që pret racionin e parë të tortës.


Tortat e dasmave zakonisht janë me disa kate dhe adhurohet nga të gjithë po aq shumë sa edhe fustani i nuses raporton Tg.com.

Torta zakonisht duhet kombinuar me stilin dhe dekorin e festës. Torta tradicionale me rrumbullakët me pana dhe konfete, tashmë është harruar duke i lënë vendin skulpturave me pasta sheqeri.

Kjo e fundit një traditë tipike anglosaksone që ka gjetur vend kudo në botën e ‘cake design’. Ja disa nga tortat më të bukura!
(er.c/BalkanWeb)