Dasma është evenimenti më i rëndësishëm në jetën e çdo çift dhe për këtë dëshirohet perfeksion edhe në detajet më të vogla.


Pavarësisht se të gjitha nuset duan të jenë të veçanta ka edhe nga ato që e eksagjerojne me fustanin në ditën e tyre më të bukur.

“CNN Turk” sjell një fotogaleri me “fustanet më të çuditshme të dasmave” te cilat vërtete do ju bëjnë të qeshni.
17-2

16-1

15-3

14-4

13-6

12-11

11-9

10-8

9-15

8-19

7-26

6-36

5-53

4-67

3-100

2-261

1-866

19-1

18-1

Etiketa: