Victoria Beckham është shfaqur gjithë stil teksa është fotografuar në stacionin e trenit në Londër duke u nisur drejt Parisit.
C_2_fotogallery_3086703_2_image
Bashkëshortja e futbollistit është shfaqur me një fund të gjatë me pala dhe një golf të zi që i nxirrte në pah gjoksin pa sytjena.
C_2_fotogallery_3086703_0_image (1)
Elegante dhe e rafinuar Vic, nuk mund të mos binte në sy me pamjen e saj.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3086703_1_image

C_2_fotogallery_3086703_0_image

Etiketa: