Sfida mes një barriere artificiale dhe një kamioni ushtarak e ka një fitues.


Është mjeti çek Tactic 810 i cili ka bërë një ngjitje ekstreme.

Me një gjatësi 7.5 metra dhe një peshë më shumë se 8 ton kamioni ka arritur të ngjisë një barrierë artificiale të quajtur Brut Monster, një nga më ekstremet e këtij lloji.

Tatra ka qenë në gjendje të ngjitet dhe të zbresë nga struktura me një kënd 55 gradë duke regjistruar një rekord botëror në këto sfida.
(da.xha/BalkanWeb)