Ky është momenti tronditës kur një gazetar në Nikaragua vritet gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë teksa raportonte për protestat antiqeveritare.


Ángel Gahona po jepte infromacione për dëmin që kishte pësuar një bankë në qytetin ‘Bluefilds’ kur u godit nga një plumb ndërsa transmetonte live në Facebook.

Pamjet shfaqin Gahonën që bie në tokë i mbuluar më gjak dhe njerëzit rreth tij që thërrasin të dëshpëruar për ndihmë.

Etiketa: