SHBA-Departamenti i Policisë së Bourne, në Massachussets, ka qenë i pari që ka publikuar pamjet e efektit të të ftohtit që goditi Shtetin amerikan.


Të tjerë kanë ndjekur shembullin e tyre, mes tyre dhe një banor i zonës Ryan Canty, i cili ka përdorur një dron për të filmuar blloqet e mëdha të akullit në kanalin e Cape Cod, që kalon mes për mes dhe lidh pjesën veriore me atë jugore të Buzzards.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: