Në videon e publikuar në Twitter nga Sarah Kavanagh, zogjtë fluturojnë të frikësuar në qiellin e Cork.
Ofelia, uragani që është formuar në Atlantik në ditët e kaluara në formën e një stuhie, ka arritur në Europë dhe në brigjet irlandeze. Autoritetet kanë urdhëruar mbylljen e shkollave dhe ftojnë qytetarët në qëndrojnë në shtëpitë e tyre.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: