Kohëve të fundit është shfaqur një sëmundje e re tek përdoruesit e Kanabisit. Sëmundja e cila quhet sindromi Hyperemesis Cannabinoid (CHS), është zbuluar tani së fundmi, pasi mjekët në SHBA panë që kishte një numër në rritje të pacientëve me këtë sindrom. Nga studimi i të dhëndave të tyre zbuluan se këta pacientë janë përdorues të kanabisit.


Kjo sëmundje është shfaqur sidomos në Shtetet e bashkuara pasi që atje në disa vende përdorimi i Kanabisit është legalizuar si në Kaliforni, Oregon dhe Uashington.

(BalkanWeb)

Etiketa: