Subjektet minerare kanë detyrim të deklarojnë gjithë aktivitetin e tyre minerar. Tani mund ta bëjnë online dhe kjo me qëllim transparencën.

Në kuadër të transparencës dhe luftës antikorrupsion, Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN) vë në dispozicion të subjekteve minerare, Urdhrat e Ministrit të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë për deklarimet 3-mujore, 6 mujore, dhe 1-vjeçare online. Urdhrat me nr. 201, dt. 20.06.2016 dhe nr. 202, dt.20.06.2016 shfuqizojnë Urdhrat me nr.308 dhe 310 të vitit 2011.

Bashkëgjitur do të gjeni përmbajtjen e plotë të Urdhrave të Ministrit duke u sugjeruar subjekteve minerare të interesuara që të nisin implementimin e tyre sa më parë.

Urdheri Nr 202 date 20 06 2016

Urdher Nr201 date 20 06 2016 (1)

(d.b/BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: