Tre mësuese shqiptare triumfojnë në festivalin e shkencës në Portugali mes 450 të tjerave

Mes 450 mësuesve më inovativë në botë në fushën e Informatikës dhe Teknologjisë, shumë pak mund të ishin ata që e dinin se edhe vendi ynë ka zysha që motivojnë nxënësit t’ia dalin në botën e shkencës. Tre mësuese shqiptare kanë qenë të shpërblyer për të demonstruar risi në fushat e tyre përkatëse, si dhe … Vazhdoni me leximin e Tre mësuese shqiptare triumfojnë në festivalin e shkencës në Portugali mes 450 të tjerave